Ofte spurgte spørgsmål

Om Naturgummi

Naturgummi er saften fra gummitræet, en væske der kan tappes direkte fra træerene og forarbejdes til en masse fantastiske naturlige produkter

Det er en kerneværdi for os at vores produkter skal være sikre og naturlige - vi startede Natruba for at lave ting til vores egne børn, fordi vi ikke følte os sikre på at de ikke blev udsat for en masse kemi fra legetøj. Alle vores produkter bliver derfor testet på uafhængige laboratorier for at sikre at de overholder den stregeste lovgivnin.

Naturgummi produkter, lavet af naturligt materiale der vil forgå over tid- det kan ikke tåle kraftig og kemisk rengøring og høje temperaturer. Produkter holder i en begrænset periode og bør ikke købes brugt eller gives videre i arv. Det er ikke et uforgængeligt stykke plastik som det tager 10.000år for naturen at nedbryde. Farverne vil svinde over tid og når produktet begynder at se slidt ud, bør det kasseres. Heldigvis har det en langt lavere Co2 belastning end plastik, så du kan kassere det med god samvitighed når det er udtjent, hvis du valgte det frem for et plastprodukt.

Betaling & Levering

Vi trækker pengene den dag varen afsendes fra vores lager

Vi tilstræber at sende in ordre inden for 2 hverdage. Da vi er placeret på bornholm, går der som regl en ekstra dag inden orden når frem, 2-3 hverdage efter.

Alt efter hvilken fragtløsning du har valgt, leveres din ordre på din adresse, arbejde eller i en pakkeshop/boks du selv har valgt.

Reklamation & returnering

Kontakt os venligst på Hello@natruba.com med din reklamation. Oplyst venligst hvor og hvornår du har købt produktet.

Vil du benytte dig af din fortrydelsesret, bedes du kontakte os på Hello@natruba.com og oplyse dit ordre nummer samt at du gerne vil returnere. Så hjælper vi dig med resten.

Har du andre spørgsmål? send os en besked

Kontakt os