Om os

Natruba er en familiedrevet virksomhed, der hører til på solskinsøen Bornholm. Ideen til Natruba opstod da vi, Line og Kasper, blev forældre for første gang i 2016.

Som de fleste forældre, især førstegangsforældre, bekymrede vi os. Vi bekymrede os om alt! Men vi bekymrede os især da vores datters naturlige behov for at putte alt i munden startede. Vi søgte efter sikkert og naturligt legetøj, uden skidt kemi. Men udvalget fandt vi uinspirerende og kedeligt. Så vi tog sagen i egen hånd og begyndte at researche på materialer…

 

Hvorfor naturgummi?

Vi ønskede at udvikle og designe de bedst mulige produkter, man som forældre trygt kan give sit barn, uden at bekymre sig om skidt kemi, i et ikke kun sikkert, men også miljøvenligt materiale.

Under vores research stødte vi på naturgummi. Naturgummi er et fantastisk materiale. et er blødt og fleksibelt, i modsætning til træ. Og i modsætning til plastic og silikone, som er syntetiske og petroleumsbaserede, så er naturgummi naturligt, vegansk, fri for plastik og anden skidt kemi og så er det et hygiejnisk, miljøvenligt og bionedbrydeligt materiale. Alt i alt, et perfekt materiale til ømme og kløende gummer! Vi var, (og er stadig ikke) i tvivl: med naturgummi kan vi lave sjove og elegante, sunde, plastik- og giftfrit legetøj, der ikke medvirker til belastning af miljøet.

 

Vores designfilosofi

Vi udfordrer konstant former, teksturer og funktionalitet, uden at gå på kompromis med sikkerhed og brugervenlighed. Alle vores bade- og bidelegetøjsprodukter er designet med fokus på små hænder og hoveders udvikling. Vores designs stimulerer og udvikler dit barns sanser og fin- og grovmotorik, som for eksempel øje-hånd koordinationsevnen.

Vi elsker at være innovative, og at se, at vores kærlighed til anderledes og sjovt, men alligevel elegant og stilrent legetøj til de små er elsket, af ikke kun os, men også vores kunder.

 

Del meget gerne jeres oplevelse og erfaring med vores produkter på vores sociale medier, Instagram eller Facebook. Find og tag os: @natruba og brug gerne #natruba

Vi glæder os til at se og høre om jeres små og deres nye venner!